Nieuws uit de kring: Maatregelen Corona-crisis

Nieuws uit de kring: Maatregelen Corona-crisis
26 maart 2020 Karen

Mededeling van de KNHS Regio Noord-Brabant van d.d. 24 maart 2020

Beste Paardensportliefhebbers in Noord-Brabant,

Zoals jullie nu allemaal weten zijn alle hippische activiteiten, vergaderingen, trainingen en bijeenkomsten tot 1 juni niet mogelijk. De algemene ledenvergadering (ALV) die op de kalender stond voor 22 april gaat dan ook niet door en wordt gecombineerd in de ALV van het najaar op 28 oktober te Haaren. Dit betekent ook dat de selectiewedstrijden voor de Brabantse Kampioenschappen die tot 1 juni op de kalender stonden niet kunnen plaatsvinden. We weten natuurlijk nog niet hoe de situatie in juni zal zijn en hoe we dan eventueel verder kunnen gaan met selectiewedstrijden.

Wij zijn in overleg met de KNHS in Ermelo over wat er nu moet gaan gebeuren met de Brabantse Kampioenschappen op 11 en 12 juli die plaats zouden vinden in Udenhout en natuurlijk ook met de geplande Hippiade te Ermelo in week 33. Het is allemaal nog erg onzeker hoelang we de effecten van de Corona uitbraak zullen voelen.

Op 7 april hebben we weer overleg met de KNHS en andere regio’s hoe we dan eventueel verder kunnen gaan. Wij houden jullie via de Website en Facebook op de hoogte.

Blijft gezond, limiteer de fysieke contacten en houd de afstand van minimaal 1,5 meter in acht.

Met hartelijke groeten,
Jacques van der Harst
Voorzitter KNHS Regio Noord-Brabant