Geslaagde Clubdag!

Geslaagde Clubdag!
8 september 2016 Karen

Afgelopen zondag was het dan zover! Sinds enkele jaren weer een clubdag op ons eigen terrein. Bedankt voor alle leuke reacties en jullie aanwezigheid, het was een geweldige middag en avond. Een kort verslag van de dag.

Zondag ochtend begon de opbouw in de regen, maar daar was later niets meer van te merken. Om 3 uur zat bijna de hele club gezellig bij te buurten op het clubterrein. Sandra Camminga trapte de middag af met haar presentatie paardenmassage waarna iedereen zelf mocht oefenen met enkele basistechnieken op Polo, Mike en Samson. Die dit allemaal heel braaf ondergingen en er ook wel van konden genieten gelukkig! Met dank aan Anne, Amber en Marian voor het meenemen van jullie paarden.

Nadat alle handen weer waren schoon gemaakt en de paarden naar huis, ging de BBQ van start, maar niet voordat Albert Vos een mooi dankwoord uitsprak voor het oud bestuur. Zij hebben jaren lang de kar getrokken en mochten nu als dank een bloemetje in ontvangst nemen. Cor, Wim en Marian bedankt! Natuurlijk mocht ook Albert een bloemetje in ontvangst nemen, hij blijft nog even voorzitter en dat vinden wij super!

Ondertussen waren de kolen witheet en ging het eerste vlees op de BBQ, het voelde voor vele weer zoals vanouds daar op het clubterrein, vele herinneringen werden gedeeld en het was nog tot laat gezellig.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*