3 September Clubdag!

3 September Clubdag!
26 augustus 2017 Karen

 

Het staat al even op de agenda maar zondag 3 september is het dan eindelijk zover, de Clubdag op het terrein aan de Netelwiel. Dit jaar trappen we af met een clinic van Leandra Theunissen over werk aan de dubbele longe en lange lijnen voordat we gaan genieten van een gezellige BBQ.

Programma

15.00 Ontvangst
15.30 Clinic dubbele longe en lange lijnen
16.30 Barbecue van start
20.30 Afsluiting

Wat kun je verwachten?
Leden betalen een bijdrage van €15,-, introducees betalen een bijdrage van €20,- voor de hele middag. Graag contant betalen op de clubdag. Hiervoor kan je de demonstratie bijwonen en genieten van een heerlijke barbecue, ook de drank is dit jaar weer in de prijs inbegrepen.

Ben jij erbij op zondag 3 september?
Mocht je je aanwezigheid nog niet hebben doorgegeven, doe dat dat zo snel mogelijk. Stuur een email naar: info@rijverenigingwaalre.nl of bel/whats app een van onze bestuursleden.

 

Dubbele Longe
‘Longeerwerk is vaak een ondergeschoven kindje’ schrijft Leandra op haar website. Het grote voordeel van de dubbele longe is dat je je paard op ieder moment kunt corrigeren en ondersteunen. Daar waar hij zich vast zet, kun je hem los werken, daar waar hij moeite heeft om zijn lijf te gebruiken, kun jij het hem wijzen. Daarnaast hoef je niet altijd op de cirkel te werken, Leandra laat zien hoe je ook aan de lange lijnen je paard evenwichtig kan trainen.

Over Leandra
Leandra Theunissen is erkend intstructeur en osteopaat voor paarden en honden. Ze is enorm gepassioneerd over, en gespecialiseerd in alles wat met beweging, biomechanica, interactie, opleiding en revalidatie van ruiters en paarden te maken heeft. Lees verder op haar website: equi-vita.nl

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*