Lid worden?

Opzoek naar een vereniging om deel te kunnen nemen aan KNHS wedstrijden? Of heb je zin om een paar keer per jaar gezellig met andere paardenliefhebbers een clinic te volgen of bijvoorbeeld een professionele stal te bezoeken?

St. Willibrordus is een ideale vereniging om meer mensen te ontmoeten in Waalre en omstreken met dezelfde passie als jij; genieten van en met pony’s en paarden!

Kosten
• Actief lid €45,-: Dit zijn leden die actief de wedstrijdsport beoefenen, en/of gebruik maken van het oefenterrein.
• Stil lid €27,-: Dit zijn leden die traditiegetrouw bij de vereniging zijn en deze steunen. Zelf niet actief de wedstrijdsport beoefenen maar wel graag deelnemen aan paard-gerelateerde en gezellige activiteiten.

Lid worden kan door onderstaand formulier volledig in te vullen. Mail wordt niet dagelijks bekeken dus de afhandeling kan even duren. Je ontvangt bevestiging van de penningmeester en een factuur. Het secretariaat zal je verder wegwijs maken binnen de club.

Geef aan welk lidmaatschap je kiest
    Actief lid €45,-Stil lid €27,-

Wil je lid worden van de Ponyclub of Rijvereniging?
    PonyclubRijvereniging